V&V Personeelsdiensten viert 5 jaar succesfeest met relaties
Jun

20

V&V Personeelsdiensten viert 5 jaar succesfeest met relaties

Marleen Karssen

Op donderdag 15 juni vierde V&V Personeelsdiensten haar 5-jarig jubileum onder de noemer: 5 jaar succes. Samen met meer dan 100 genodigde gasten, bestaande uit zakenrelaties, collega’s en stakeholders werd het glas geheven om deze memorabele mijlpaal te vieren. Het decor was landgoed Ullerberg in Ermelo.

Het feest stond in het teken van waarderen en vieren. Sinds april 2012 is V&V een dienstverlener, die opdrachtgevers maximaal ontzorgt, waarbij deskundigheid, betrokkenheid en pragmatiek als pijlers mogen worden gezien. Met Jan Hermen Vroegindeweij, voormalig directeur van Inclusief Intervens, als initiatiefnemer, groeide het bureau uit tot een volwaardig re-integratiebureau.

Gedurende de afgelopen vijf jaar heeft V&V Personeelsdiensten zeer veel mensen, via re-integratietrajecten een het werk geholpen en vele werkgevers ontzorgd. Dat is de reden dat het bedrijf ervoor heeft gekozen dit jubileum groots te vieren met al haar relaties. Op deze manier laat het bureau zien dankbaar te zijn voor het vertrouwen dat veel werkgevers en werknemers in hun hebben gesteld. Vroegindeweij: “Zonder alle aanwezigen was het nooit gelukt om V&V Personeelsdiensten in 5 jaar tijd uit te laten groeien tot dit fantastische bedrijf. Dit verdient een passende waardering en we hopen hier over 5 jaar ons volgens jubileum met nog meer relaties te mogen vieren”.

 

({tag_commentcount})Reacties

Reageren

    {tag_commentspaged}

Laat een reactie achter

{module_captchav2}
Trackback Link
{tag_trackbacklink}
Trackbacks
{tag_trackbacklist}